Företaget MBK

MBK Mögel & Bakteriekontroll startade våren 2001 och har under åren utvecklats inom Sjuka hus problematiken, där bl.a. mögelskador är en stor del. Det som skiljer MBK från många andra företag är att vi använder oss av mögelhundar tillsammans med provtagningar och fuktmätningar.

Vi arbetar i hela Sverige och även i våra nordiska grannländer. Sedan starten 2001 har vi bl.a. hjälpt:

 

  • Privatkunder som ska köpa hus eller misstänker att de har en mögelskada.
  • Museer som Moderna Museet och Arkitekturmuseet.
  • Företag – stora som små.
  • Kommuner
  • Fastighetsbolag m.fl.

 

Konstruktionerna varierar och vi har erfarenhet av allt från små fritidshus till stora byggnader som skolor och kontorsfastigheter, båtar, husvagnar, bussar och flygplan.

 


 

Jag som driver MBK Mögel & Bakteriekontroll heter Åsa Rahmström och är utbildad mögeltekniker och geolog på Uppsala Universitet. Under åren som gått har jag vidareutbildat mig inom mikrobiologi, byggnadslära/konstruktion och inomhusproblematiken. Om du vill nå mig direkt kan du ringa på mobil 070-398 32 05.

Min första egna hund fick jag som 11-åring och har sedan dess tävlat på elitnivå inom både lydnad och bruksprov. Är bl.a. även utbildad domare(elit) och instruktör inom SBK Svenska Brukshundklubben.

Inom företaget finns medarbetare med stor erfarenhet och kunnande vad gällande byggkonstruktioner, ventilation och återställande. Vi tillhandahåller även kontakt med advokat inom inomhusproblematiken vid behov.

Vid eventuella frågor är det bara att höra av er!